Presentació del CD Clementi on a Clementi & Co square piano

El passat 10 de juny vaig presentar als mitjans el meu nou CD Clementi on a Clementi & Co square piano. L' acte va tenir lloc al domicili particular d'Anna Cuatrecasas, la propietària del pianoforte amb qui hem compartit aquesta aventura. Hi van assistir diversos periodistes i personalitats del món de la cultura. L' especialista en art Daniel Giralt-Miracle va fer una breu introducció explicant la relació de l'instrument amb la família Cuatrecasas. A continuació va intervenir Jaume Ayats, director del Museu de la Música de Barcelona, qui va ressaltar el valor de la recuperació d'un piano antic. Acabada aquesta introducció, vaig explicar el meu interès i motivació amb Clementi i la seva obra i vaig interpretar alguns fragments de les composicions del disc.

En el vídeo realitzat per Olga Giralt, podeu observar l'agradable ambient que es va viure en aquesta presentació. Alguns mitjans, como el diari Ara, La Vanguardia i l'emissora Catalunya Música, ja se n'han fet ressò de la notícia.

El disc es pot trobar en format físic a Amazon (Espanya i Europa) i en format digital a tot el món. Si teniu dificultats per trobar-lo, us podeu posar en contacte amb mi.

Xavier Cervantes. Diari Ara,  Barcelona 11-6-2015

Jorge de Persia. La Vanguardia, Barcelona 4-7-2015